Vormingsaanbod

VORMINGSAANBOD


Cogilearning organiseert vormingen voor leerkrachten, ondersteuners, zorgteams, leerkrachtenteams, directies, ... om hen aan het denken te zetten over de manier waarop ze omgaan met kinderen, hoe ze hen tot leren brengen en of er rekening gehouden wordt met de noden van het kind.


Hieronder een oplijsting van ons vormingsaanbod. We werken tevens vraag-gestuurd en gaan aan de slag voor een vorming op maat van jullie noden.

Webinar: Hoe doorbreek ik de muur van weerstand rond bewegen in de klas?


Tijdens deze webinar gaan we in op de struikelblokken bij leerkrachten om aan bewegend leren te kunnen doen en geven we tips om deze te omzeilen. Deelnemers krijgen een voorsmaakje van enkele bewegingstussendoortjes en wat activerende en automatiserende werkvormen kunnen inhouden.


Duur: 1u30

Workshop 1: Cogilearning


Algemeen beeld onderwijs en de rol van hersenen, leren, bewegen en mindset. Een mix van theorie gekoppeld aan tal van praktijkvoorbeelden en nuttige tips.


Duur: 4u

Workshop 2: beweging en executieve functies


Basiseducatie executieve functies, koppeling EF met bewegen en mindset, uitbreiding en toepassing principes uit workshop 1 a.d.h.v. eigen lespraktijk.


Duur: 4u